Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

Και η παραπληροφόρηση καλά κρατεί.Στις ημέρες μας ακούς για όλα  τα άσχετα που δεν σε ενδιαφέρουν και δεν σου δίνουν κάτι το σημαντικό ,ακούς για πολιτικές που θα σε σώσουν ,για πολιτικούς εθνοπατέρες που με "πόνο " καρδίας προσπαθούν να βγάλουν την χώρα από την δύσκολή κατάσταση που οι ίδιοι έφεραν,για μαύρα χρήματα που καταχράστηκαν οι πρώην κυβερνώντες και μετά από αυτούς τους 'πρώην'  ξανά ακούς για τους άλλους όταν έρθουν στην κυβέρνηση και πάλι τα ίδια. Και η ζωή συνεχίζεται .Ακούς ,Ακούς,Ακούς.
  Τα πάντα είναι ρευστά .Σήμερα αυτοί ,αύριο εμείς,μεθαύριο εσείς και τίποτα δεν αλλάζει σε αυτόν τον τόπο,πάντα τα ίδια και τα ίδια Έτσι θέλουν και αυτό προσπαθούν να μας περάσουν.Το πρόγραμμα και το σχέδιο τους ήταν και είναι από πριν έτσι δομημένο ώστε να περάσει μπροστά από τα μάτια μας απαρατήρητο.Χωρίς πολλές διαμαρτυρίες του λαού, μιας και η διαστρέβλωση τον εννοιών κάθε λέξης που υπάρχει στο ελληνικό λεξιλόγιο φρόντισαν να παρερμηνευτεί με την απόλυτη ελευθερία και  ατιμωρησία πρώτα των πολιτικών αντιπροσώπων του λαού και μετά με την ολική ύπνωση της δικαιοσύνης που δεν αντιδρά σε όλα τα αντισυνταγματικά και παράνομα μέτρα που παίρνουν για τον λαό και το εθνικό συμφέρον των Ελλήνων. Η απόλυτη δικτατορία με το γλυκό πρόσωπο της δημοκρατίας σαν μάσκα που καπηλεύεται τις ηθικές και δημοκρατικές αξίες προς όφελος των λίγων.
  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ -ΦΑΣΙΣΜΟΣ .Ο απόλυτος ορισμός. Μπορούμε να να χαρακτηρίσουμε την σημερινή εξουσία της Ελλάδος με αυτούς τους όρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου