Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

    Στίς περισσότερες εκπομπές ,παρατηρείτε να απουσιάζει ο τόπος μας ,δηλαδή η χώρα μας,η πόλη μας,το σπιτικό μας,η πατρίδα μας.Και ποιός τόπος;Η Ελλάδα,με παγκόσμιας ακτινοβολίας ιστορία και πολιτισμό χιλιετιών.Και διερωτάται κατάπληκτος κανείς " Μα... ξένοι ,ξενομερίτες, αλλοδαποί και κάθε λογής άσχετος και βλακώδες αμόρφωτος παρουσιαστής είναι αυτοί οι "αστέρες" των ποικιλώνυμων  τηλεοπτικών εκπομπών;"Σαφέστατα όχι,αλλά δείχνουν ξένοι με τις απαράδεκτες συνήθειες,τις ακατονόμαστες συμπεριφορές,τις επαίσχυντες επικοινωνίες,γενικός τον αφελληνισμένο ψυχισμό τους.Δεν αναγνωρίζονται, είναι ξένοι,άγνωστοι και αγνώριστοι .
     Και τίθεται το ερώτημα:"ποιός είναι ο πραγματικός Έλληνας;"Και απαντώ:Ο ήρωας,π.χ των Θερμοπυλών, του ΄21,του ΄40,της επιστήμης, των ξωμάχων. Με άλλα λόγια ,ήρωας είναι ο άνθρωπος που προβαίνει σε γενναία πράξη,συχνά μέχρι σημείου αυτοθυσίας.Σαφώς ο καθένας στο χώρο του μόχθου του.Ο πραγματικός Έλληνας διαθέτει ψυχική αρχοντιά.Συγκεκριμένα έχει ανθρωπιά,συμπεριφορά,στάση που ταιριάζει σε αληθινό ψυχικά καλλιεργημένο άνθρωπο.Και τονίζω ο σωστός Έλληνας μορφώνετε ,πλάθεται,προάγεται πνευματικά και ηθικά στην Οικογένεια,στην Γειτονιά,στην Εκκλησία,στο Σχολείο,στην Κοινωνία. Αυτήν την πορεία του σύγχρονου Έλληνα πολίτη δυναμιτίζει,ανατρέπει,υπονομεύει η αλλοτριωμένη με ξενόφερτους τρόπους ζωής  τηλεόραση.Με το ανόσιο και βέβηλο έργο της,τον αδιάκοπο βομβαρδισμό των τηλεοπτικών εικόνων της βίας,των φόνων,της ακολασίας,οι οικογενειακοί δεσμοί αποδυναμώνονται , η ζωή των παιδιών ξεκόβει όλο και περισσότερο από την ζωή των γονιών,παραμερίζετε το σχολείο ...
     Και λοιπόν; Λοιπόν, ας πάρουμε πιο σοβαρά το θέμα.Ο κίνδυνος είναι άμεσος και φοβερός.Επείγουσα ανάγκη όλοι όσοι έχουμε φιλοπατρία, να αντιδράσουμε. Οργανωμένα να αντιδράσουμε και δυναμικά να αντιδράσουμε.



                                                     ΛΕΩΝΙΔΑΣ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου