Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014



Ποια είναι η ORGANO GOLD


H Organo Gold είναι μια εταιρία επεξεργασίας και προώθησηςγανοδέρματος.   
Μια εταιρία που σκοπό έχει να βελτιώσει την υγεία των ανθρώπων μέσα από το προϊόν της, και να επιφέρει ευημερία, ισορροπία και ευεξία στη ζωή τους κι αυτό επιτυγχάνεται χάρις στη τεράστια δύναμη του γανοδέρματος. Αναμιγνύοντας εκλεκτό καφέ Arabica με έλαιο από τους σπόρους του γανοδέρματος, μετά από μια πολύ έξυπνη και επιστημονικά άρτια τεχνική διαδικασία, προκύπτει το μοναδικό αυτό προϊόν, ο μοναδικός gourmet καφές Organo Gold. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, αφού ουσιαστικά «παντρεύεται» η καλύτερη ποικιλία καφέ στον κόσμο με την μοναδική βελούδινη γεύση της και ένα από τα θαύματα της φύσης που δεν είναι άλλο από τοGanoderma Lucidum. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο, ξεκινάει ο δικός μας σημαντικότατος ρόλος, στην παγκόσμια αλυσίδα διάδοσης του προϊόντος.
 Η Organo Gold έχει αναλάβει την αποστολή να διαδώσει τη γνώση των ευεργετικών ιδιοτήτων του γανοδέρματος στις τέσσερις γωνιές του κόσμου και προκειμένου να το πετύχει συνεργάζεται με χιλιάδες ανθρώπους. Δεν είμαστε επιστήμονες, δεν είμαστε διάσημοι, είμαστε απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που έχουμε μια απίστευτη δύναμη στα χέρια μας. Είμαστε καταναλωτές! Κι εδώ έρχεται η πολύ απλή ερώτηση. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος σας πλήρωσε επειδή απολαύσατε ένα ποτήρι καφέ;

Ποια ήταν η τελευταία φορά που κάποια εταιρία της οποίας τον καφέ προτιμάτε εδώ και πολλά χρόνια, για να σας ευχαριστήσει σας κέρασε τον καφέ της έστω και για μια φορά;

Η απάντηση φαντάζομαι είναι πολύ απλή. Δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο σε κανέναν μας. Και ο λόγος είναι ότι οι εταιρίες πληρώνουν ήδη αδρά προκειμένου να διαφημιστούν τοιουτοτρόπως στα ΜΜΕ και δεν χαρίζουν ούτε ένα λεπτό του Ευρώ στους καταναλωτές τους οποίους θεωρούν "υποχρεωμένους" να αγοράσουν το προϊόν τους.. Εδώ λοιπόν έρχεται η πρωτοπορία της OrganoGold. 
                                                       ΑΥΤΟΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
 Αντί λοιπόν η συγκεκριμένη εταιρία να σπαταλήσει εκατομμύρια δολάρια σε διαφημίσεις ανά τον κόσμο με διάσημα άτομα (όπως έκανε πρόσφατα γνωστή μάρκα καφέ χρησιμοποιώντας πασίγνωστο και πολυεκατομμυριούχο ηθοποιό του Hollywood για να διαφημίσει το προϊόν της έναντι υπέρογκης αμοιβής), έρχεται και δημιουργεί τον πιο έξυπνο τρόπο διάδοσης και διακίνησης του ευεργετικού gourmet καφέ της σε όλη τη γη.  Συνεργάζεται λοιπόν με χιλιάδες απλούς και καθημερινούς ανθρώπους όπως εμείς κι εσείς. 
Αξιοποιώντας το ποιο αποτελεσματικό δίκτυο διανομής-ΕΜΑΣ τους καταναλωτές-επιτυγχάνει την διακίνηση και κατανάλωση του προ'ι'όντος και γι'αυτό μας επιστρέφει ως "αμοιβή" το 50% των κερδών της. Δεν είναι πραγματικά ότι πιο πρωτοποριακό έχετε ακούσει έως σήμερα; Δηλαδή, πίνεις τον φοβερό και πολύ υγιεινό αυτόν καφέ, τον συστήνεις και στους δικούς σου, και απλά κερδίζεις μέρος από τα χρήματα που δεν δόθηκαν στον κάθε διάσημο ηθοποιό για να τον διαφημίσει! Στη σελίδα μας "7 Τρόποι πληρωμής" θα δείτε τον τρόπο πληρωμής μας αλλά και τα ποσά τα οποία μας δίνει η εταιρία, και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται τελικά!

"Είναι απλό, είναι εύκολο, ...είναι καφές"! 




                                        

      

1 σχόλιο: